Zomercursus

Een heerlijke week lang werken aan je beeld

In de zomer geef ik cursussen van één week; van maandag tot en met vrijdag. Zo heb je tijd om echt iets bijzonders te maken en kun je een week lang heerlijk op gaan in de klei. De eerste dag bespreken we je ideeën en bepalen een plan van aanpak. Het opzetten van een beeld is een uitdagende klus.

In de dagen die volgen, leer je goed kijken naar verhoudingen, structuur en details. Als het beeld klaar is, volgt op donderdag het uithollen. Uithollen is noodzakelijk om het beeld beter te kunnen laten drogen. Op vrijdag volgt de definitieve afwerking. We sluiten af met een heerlijk verzorgde lunch en proosten op een fijne week en een geweldig beeld. Al met al een fantastische week waarbij je alles om je heen kunt vergeten.

In het kort

De zomercursus is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 13.00. De kosten voor deze cursus zijn € 295, -, inclusief klei, het bakken van het beeld, koffie, thee en de lunch op vrijdag. De groep bestaat uit miniaal 5 en maximaal uit 7 personen. Na een aantal weken is je beeld droog en kan het gebakken worden.

Zomer 2018

De datum van de zomercursus is 14 tot en met 18 mei en 4 tot en met 8 juni. Doe je ook mee? Mail of bel me en geef je op.